Õpetajad

Meie õpetajad toovad Lilleoru Põhikooli mitmekesiseid oskusi ja teadmisi, rikastades laste õpikogemust ja toetades nende terviklikku arengut.

Jaanus Viese on 1. klassi klassiõpetaja ja liikumisõpetaja, kes on spetsialiseerunud loodusehitusele ja keskkonnasõbralikele lahendustele. Ta on juhendanud arvukalt loodusehituse seminare ja nõustanud iseehitajaid, keskendudes cob savitehnikale ja teistele ökoloogilistele ehitusmeetoditele. Jaanus toob oma tundidesse praktilisi teadmisi ja oskusi, mis aitavad lastel mõista ja väärtustada kestlikku eluviisi. Tema õpetamisstiil on praktiline ja kogemuslik, pakkudes lastele võimalust õppida läbi käelise tegevuse ja loovuse. Lisaks sellele juhendab Jaanus ka liikumistunde, kus lapsed saavad arendada oma füüsilist võimekust ja tervislikke eluviise.

Jaanika Peeba on 2. klassi klassiõpetaja, kes on lõpetanud Tartu Ülikoolis ajakirjanduse ja kommunikatsiooni ning eripedagoogika eriala. Ta on spetsialiseerunud mindfulness-tüüpi Vaikuseminutite harjutustele, mis aitavad õpiraskustega õpilastel parandada tähelepanu ja emotsioonide juhtimist. Jaanika on ka joogaõpetaja, kes on aastaid uurinud kohaloleku ja teadliku mõtlemise kunsti, mis peegeldub tema õpetamisstiilis. Tema tundides on oluline osa enesejuhtimisoskuste arendamisel, mis aitab lastel kasvada iseseisvateks ja teadlikeks inimesteks.

Merle Jürison on 3. klassi klassijuhataja ja logopeed. Ta on pühendunud õpetaja, kes keskendub laste kõne- ja keeleoskuste arendamisele, pakkudes individuaalset tuge ja juhendamist. Merle usub, et iga laps on unikaalne ja väärib personaalset lähenemist, mis toetab nende arengut ja õpiedukust. Tema tundides on rõhk nii akadeemilistel teadmiste omandamisel kui ka sotsiaalsete ja emotsionaalsete oskuste arendamisel.

Anneli Peetso on 4. klassi klassijuhataja ja loodusõpetuse õpetaja. Ta on kirglik looduse ja keskkonnateadlikkuse edendaja, kes integreerib oma tundidesse praktilisi õuesõppe tegevusi. Anneli usub, et looduse tundmine ja austamine on oluline osa laste terviklikust arengust. Tema õpetamisstiil on interaktiivne ja kaasahaarav, julgustades lapsi avastama ja õppima läbi kogemuste.

Madli Väli on keraamika õpetaja, kes on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia disaini ja rakenduskunsti magistriõppe. Ta on kogenud keraamik, kes on töötanud mitmeid aastaid erinevas vanuses lastega ja korraldanud töötubasid ka täiskasvanutele. Madli toob oma tundidesse loovust ja praktilisi oskusi, julgustades lapsi väljendama end läbi savi ja keraamika. Tema juhendamisel õpivad lapsed erinevaid tehnikaid ja nippe, arendades samal ajal oma käelisi oskusi ja kunstilist väljendusvõimet.

Kerli Valter on muusikaõpetaja, kes on pühendunud muusikalise hariduse edendamisele ja laste loovuse arendamisele. Ta kasutab oma tundides mitmekesiseid ja kaasahaaravaid meetodeid, et muuta muusikaõpe lastele nauditavaks ja inspireerivaks. Kerli usub, et muusika on universaalne keel, mis ühendab inimesi ja arendab emotsionaalset intelligentsust. Tema tundides on rõhk nii teoreetilisel kui praktilisel muusikaõppel, pakkudes lastele võimalust avastada ja arendada oma muusikalisi andeid.

Anneli Hallik on inglise keele õpetaja, kes on pühendunud keeleõppe edendamisele ja kultuuridevahelise mõistmise arendamisele. Ta kasutab oma tundides mitmekesiseid ja mängulisi meetodeid, et muuta keeleõpe lastele huvitavaks ja kaasahaaravaks. Anneli usub, et keeleoskus avab uksi ja laiendab silmaringi, ning püüab inspireerida oma õpilasi õppima ja avastama uusi kultuure. Tema tundides on rõhk nii suulisel kui kirjalikul eneseväljendusel, pakkudes lastele võimalust igakülgselt arendada oma keeleoskust.

Helena Veelmaa on Lilleoru Põhikooli õpetaja assistent, kes toetab õpetajaid ja õpilasi igapäevastes koolitegevustes. Ta on pühendunud ja hooliv abiline, kes aitab luua klassiruumis positiivse ja toetava õhkkonna. Helena usub, et iga laps väärib tähelepanu ja hoolt, ning püüab oma tööga tagada, et kõik õpilased tunneksid end koolis turvaliselt ja toetatult. Tema panus kooli igapäevaellu on hindamatu, aidates kaasa sujuvale ja tõhusale koolipäevale.

Marika Aalja on koduõppe koordinaator, kes on pühendunud koduõppe suuna arendamisele ja toetamisele. Ta koordineerib ja juhendab koduõppeprogramme, pakkudes peredele vajalikku tuge ja juhendamist. Marika usub, et iga laps on unikaalne ja väärib personaalset lähenemist, mis toetab nende individuaalset arengut. Tema töö on suunatud sellele, et luua koduõppe peredele turvaline ja toetav keskkond, kus lapsed saavad kasvada ja õppida loovas ja nende tugevusi toetavas õppekeskkonnas.

Merle Ruzitš on Lilleoru Põhikooli koolijuht, kes on lõpetanud Tartu Ülikoolis haridusinnovatsiooni eriala. Enne Lilleoru Põhikooli juhtimist on Merle töötanud mitmetes haridusasutustes, kus ta on omandanud väärtuslikke kogemusi hariduse ja juhtimise vallas. Ta on olnud seotud erinevate haridusprojektidega, mis keskenduvad teadlikule arengule ja kestlikule eluviisile. Merle usub, et iga laps väärib turvalist ja toetavat õpikeskkonda, kus nad saavad kasvada arukateks ja teadlikeks inimesteks. Ta on veendunud, et on võimalik luua kool, kus iga õpilane tunneb ennast hästi ja kogeb koolirõõmu.